Despre noi

ErikTrans - Transport Persoane

Principala noastra activitate de ani de zile este Transportul de Persoane International si mai exact intre Germania, Austria, Ungaria si Romania, cu masini noi si soferi de incredere, pregatiti si nu in ultimul rand cu o vasta experienta.

Pentru siguranta clientilor, toate masinile ErikTrans dispun de o asigurare totala ADAC, care in cazul oricarei defectiuni tehnice aparute asigura:

  • deplasare - interventie in decurs de maxim o ora, la locatia defectiuni.
  • service la locul defectiuni.
  • transport la service autorizat in cazul in care defectiunea nu e remediabila local.
  • transportul persoanelor mai departe catre destinatie sau spre domiciliu.
  • cazare pentru maxim 2 nopti.
  • masina la schimb pentru maxim 3 zile.

Astfel putem afirma caci persoanele care calatoresc cu ErikTrans, spre Austria, Germania sunt in maxima siguranta.

Transport

Asiguram clientilor, muncitoriilor, famililor, grupurilor de prieteni din judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Bihor si imprejurimi, chiar si celor din Ungaria, calatorie comoda, culturata, sigura si rapida.

Transport realizat cu microbuse Opel Vivaro, in stare tehnica exceptionala. Dotari: climatizare, Cd, scaune comode, portbagaj incapator, in caz de nevoie utilizam remorci.

Rapid si ieftin

Transport persoane si totodata transport bagaje, intre Romania, Ungaria, Austria si Germania dus/intors, de la domiciliu la destinatie rapid si la cele mai bune preturi de pe piata.

Va rugam daca doriti sa calatoriti in Austria, Germania sau sa va intoarceti spre casa in Ungaria, Romania si doriti sa calatoriti cu o echipa sigure, de incredere, rapida si ieftina, nu ezitati sa ne contactati.

Inchirieri Auto

ErikTrans va pune la dispozitie masinile din parcul auto in cazul in care aveti nevoie de vreun mijloc de transport persoane. Asteptam solicitari din partea scolilor, firmelor, societatilor comerciale in vederea transportului de elevi sau angajati in conditii avantajoase.

Inchirieri Remorci

Serviciu dedicat celor care au de transportat rar obiecte mai mari sau masini, autoturisme aduse din strainatate si nu dispun de remorci sau trailere.