Rólunk

ErikTrans - Személyszállítás

Évek óta foglalkozunk Nemzetközi személyszállítással, főként Németország Ausztria ,Magyarország és Románia között, új autókkal, megbízható rutinos sofőrökkel.

Ezen felül teljeskörű ADAC biztosítással rendelkeznek az autóink ami azt jelenti, ha bármi műszaki hiba történne az autóval akkor:

  • 1 órán belüli kiérkezés garantált.
  • Helyszíni szerviz.
  • Szakszervízbe szállítás.
  • Tovább vagy hazautazás.
  • Szállás biztosítása 2 éjszakára.
  • Csere autót biztosítanak három napra.

Igy azt mondhatjuk az ErikTransszal Ausztria Németország felé utazó emberek maximális bisztonságban vannak.

Szálitás

Utazás: 8 személyes Opel Vivaro típusú kisbusszal.

Felszereltség: klímatizált utastér, CD, kényelmes kartámaszos ülések, hosszított csomagtartó, igény esetén utánfutó.

Olcsó és gyors

Személy és csomagszállítás Ausztriába és Németországba oda-vissza. Vállalom Szatmár , Máramaros , Zilah és Bihar megyék és környékéről sőt még Magyarországról a dolgozók, családok , baráti társaságok,gyermekes családok, kényelmes kulturált utazását légkondicionált autóban. Illetve csomagok szállítását kedvező árakon.

Kérem, ha utazás előtt áll,Németországba vagy Ausztriába szeretne menni esetleg haza szeretne jönni Magyarországra, Romániába és szeretne egy olcsó, de mégis megbízható céggel utazni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szívesen vesszük cégek megkeresését egyedi utakra is.

Legyen szó munkavállalásról, kirándulásról vagy éppen rokoni látogatásról, ránk biztosan számíthat.

AÚTÓBÉRLÉS

9 személyes kisbusz bérlés számos esetben szükséges lehet. Baráti társaságok részére előnyös így utazni, hisz menet közben jót lehet beszélgetni a haverokkal, kellemesen telik együtt az idő. Ráadásul egy autóval lényegesen kevesebb is lesz az üzemanyag fogyasztás, mintha két 5 személyes gépkocsival utaznátok.

Sokszor válasszák ezt a megoldást csapatok, túrázók, egyesületek, családok is. Egyszerűbb és kényelmesebb is így utazni, mint különböző vonatállomásokon ácsorogni, vagy várni a vonatokra, amik sokszor csak késve érkeznek.

Ráadásul 9 fő esetén a vonatjegy is tetemes összeg, nagy valószínűséggel úgy költségesebb is lenne az utazás. Nyaralás és téli síelés is közkedvelt célpont a 9 fős kisbusszal. Nemcsak a 9 utas tud kényelmesen utazni, hanem a csomagok számára is akad elegendő tér és hely.

UTÁNFUTÓBÉRLÉS

Kis és közepes teherbírású, nyitott és zárt utánfutók egyaránt megtalálhatóak telephelyünkön.