Szolgáltatások

Személyszállítás

Évek óta foglalkozunk Nemzetközi személyszállítással, főként Németország, Ausztria, Magyarország és Románia között, új autókkal, megbízható rutinos sofőrökkel.

Menetrend, Útvonalaink

I Útvonal - Románia, Magyarország, Ausztria, Nyugat Németország felé.

Szatmárnémeti – Nagykároly – Mihályfalva - Nyiregyháza – Debrecen - Budapest – Tatabánya – Győr – Bécs – Linz – Passau - Regensburg – Neumarkt – Nürnberg – Würzburg – Frankfurt – és környéke.

II Útvonal - Románia, Magyarország, Ausztria, Dél Németország felé.

Szatmárnémeti – Nagykároly – Mihályfalva - Nyiregyháza – Debrecen - Budapest – Tatabánya – Győr – Linz – Salzburg - Braunau am Inn – München – Augsburg – Ulm – Stuttgart – Pforzheim – Karlsruhe - Bruchsal – Mannheim - és környéke

Ha utazna olyan városből vagy városba ami nincs feltüntetve a mi útvonalunkon kérjük lépjen velünk kapcsolatba. +40722 541 786 os telefonszámon, állunk rendelkezésére. Vagy küldjön nekünk üzenetet. (24 órán belül munkatársunk választ ad kérdésére.)

Olcsó és gyors személy és csomagszállítás Ausztriába és Németországba oda-vissza. Vállalom Szatmár , Máramaros , Zilah és Bihar megyék és környékéről sőt még Magyarországról a dolgozók, családok , baráti társaságok,gyermekes családok, kényelmes kulturált utazását légkondicionált autóban. Illetve csomagok szállítását kedvező árakon.

Kérem, ha utazás előtt áll,Németországba vagy Ausztriába szeretne menni esetleg haza szeretne jönni Magyarországra, Romániába és szeretne egy olcsó, de mégis megbízható céggel utazni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen vesszük cégek megkeresését egyedi utakra is .

Legyen szó munkavállalásról, kirándulásról vagy éppen rokoni látogatásról, ránk biztosan számíthat.

Amennyiben nem biztos, hogy az ön tartózkodási helye belefér az útvonalunkba vagy bármi kérdése merült fel, kérjük keressen fel minket a+40722 541 786 - os telefonszámon vagy küldjön nekünk üzenetet állunk rendelkezésére.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Természetesen útvonalainktól kis kitérőket tudunk vállalni, akár háztól-házig is utazhat velünk előzetes egyeztetés az ügyfélszolgálattal mindenképp szükséges. Csomag korlátozás nincs és felárat sem számítunk, de kérjük feltétlenül tájékoztasson minket a hozzávetőleges mennyiségről.

AÚTÓBÉRLÉS

9 személyes kisbusz bérlés számos esetben szükséges lehet. Baráti társaságok részére előnyös így utazni, hisz menet közben jót lehet beszélgetni a haverokkal, kellemesen telik együtt az idő. Ráadásul egy autóval lényegesen kevesebb is lesz az üzemanyag fogyasztás, mintha két 5 személyes gépkocsival utaznátok.

Sokszor válasszák ezt a megoldást csapatok, túrázók, egyesületek, családok is.

Egyszerűbb és kényelmesebb is így utazni, mint különböző vonatállomásokon ácsorogni, vagy várni a vonatokra, amik sokszor csak késve érkeznek. Ráadásul 9 fő esetén a vonatjegy is tetemes összeg, nagy valószínűséggel úgy költségesebb is lenne az utazás.

Nyaralás és téli síelés is közkedvelt célpont a 9 fős kisbusszal. Nemcsak a 9 utas tud kényelmesen utazni, hanem a csomagok számára is akad elegendő tér és hely.

UTÁNFUTÓBÉRLÉS

Utánfutók és autószállító trailer bérbeadása, kölcsönzése.

Kis és közepes teherbírású, nyitott és zárt utánfutók egyaránt megtalálhatóak telephelyünkön.

Autószállító trailer, 1500 kg össztömegű, bérelhető normál személyautók szállítására.

Igény szerint autómentést és szállítást is vállalunk.

A kölcsönzésről bérleti szerződés készül 2 példányban, ami a bérlő adatait és a bérlés kezdeti időpontját tartalmazza.

Tudnivalók

Az utánfutó kölcsönzése telephelyünkön személyesen és telefonon történő egyeztetéssel történik. Előzetes megkeresés esetén előjegyzést tudunk felvenni, napra, órára pontosan az Ön által megfelelő utánfutóra.